2014-06-09 09:36:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - kapcsolati problémái vannak

Napi horoszkóp június 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Folyamatos darálóban érzi magát, de a mai napon egy kis lélegzetvételhez juthat. A pihenésre, az elengedésre szüksége is van, hiszen talán valami betegség is kerülgeti, vagy éppen lábadozik. Az erősödésben segítik a zöldségek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Megint vicces kedvében lehet, aminek ez a pünkösdi szabadság is oka lehet részben. A jókedv mindig égi ajándék: ezt ön is tudja. A jegyében járó Vénusz ma különösen széppé teszi. A vonzerő eredménye akár új szerelem is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon rátalálhat önre a szerelem. Persze ehhez alapfeltétel, hogy ki kell mozdulnia otthonról. Minél távolabbra utazik, annál nagyobb a valószínűsége a szerelemnek. A legjobban azok járnak, akik a tengerentúlra mennek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene a családtagjait terhelnie minden egyes lelki problémájával. A javulást ugyanis nem tőlük remélheti, legalábbis nem egyszerre. A lelki görcsösségét először szakemberrel kellene kezeltetnie. Egy barátja ismer is egy jó pszichológust.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon egy baráti kompánia állíthat be önhöz. Talán meglepetésként éri a látogatás, és nincs is felkészülve étellel-itallal. Ez azonban nem kell, hogy frusztrálja önt. A kevés is megteszi, most nem ez a lényeg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha kapcsolati problémái vannak, a mai napon megoldást találhatnak rá, vagy legalábbis megkezdhetik a probléma kezelését. Először is beszélniük kellene, mielőtt a kínos csend áttörhetetlenné válna. A hallgatás most beteggé tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szeretné a családja figyelmét felkelteni, hogy végre foglalkozzanak önnel. Ezt azonban a szokásos panaszáradatával, vagy haragos szemrehányásával aligha fogja elérni. Inkább készítsen valami különleges nyalánkságot nekik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, hogy a kedvese részéről valamilyen támadás éri. A legjobb, ha ezt inkább megbeszéli vele, mert a képzelgései valamilyen félreértésen alapulnak. Ám semmiképp ne kezdje ön támadó hangnemben a szavakat. Ezzel mindent elrontana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretne továbblépni, változtatni az életén. Ehhez azonban az kellene, hogy előtérbe helyezze önmagát, a saját dolgait. A céljaival is tisztába kellene jönnie, akkor több eséllyel teljesedhet ki. Mi az, ami igazán fontos önnek?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Gyorsan repülhet el ez a nap, méghozzá annál gyorsabban, minél kevésbé tervezi meg. A semmittevés hamarabb felissza az időt. Lehet, hogy önnek éppen erre a céltalanságra van szüksége. Ha mégsem, akkor mozduljon ki!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem kedveli a házimunkát, de nagyon is ráférne már a nagytakarítás a házára. Az átvitt értelemben vett tisztánlátást az is segíti, ha lemossa az ablakait. A tükreire is ráférne már egy alapos pucolás. Az önismeret végtett is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene annyira fennhordania az orrát! Ön talán úgy érzi, hogy nagyságrendekkel magasabban van a társánál. Ez az érzés azonban megmérgezi a kapcsolatukat. Azért mert a társa mindenben megalázkodik, még nem kevesebb önnél.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: